Toertocht zondag 1 augustus: Heusden

Zondag 1 augustus
Heusden
, ca. 120 km.
Groep A: 8.00 uur
Groep B: 8.05 uur
Via Meerkerk, Hoogblokland, Schelluinen, Werkendam, Keizersveer, Doeveren, koffie in Heusden.
Terug via Bokhoven, Hedel, Zaltbommel, Tuil, Gellicum, Rhenoy en Schoonrewoerd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TCV_Heusden-via-Werkendam-2020-124km.jpg

Download: Toertocht Heusden via Werkendam (zip bestand met gpx en pdf)

Coronamaatregelen vanaf woensdag 19 mei

Vanaf woensdag 19 maart is het weer toegestaan buiten in groepsverband te sporten. De maximale groepsgrootte is 30 personen. De onderlinge afstand die aangehouden moet worden is nog steeds 1,5 m (naar blijkt, is dit in de praktijk voor toerfietsen niet of moeilijk haalbaar). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de NTFU.
De buitenterrassen van de horeca zijn onder voorwaarden geopend voor de koffiestop, echter met niet meer dan 2 personen per tafel..

Afgelopen jaar was het voor het gehele verenigingsleven een erg naar jaar. Veel verenigingsactiviteiten konden niet doorgaan. Zo ook bij onze toerclub. Ook in 2021 zullen we hiermee vervelend genoeg nog wel mee te maken krijgen. Omdat we niet weten wanneer alles weer normaal is én omdat veel leden toch op de zondagen hebben gefietst (meestal eigen rondjes) hebben we als bestuur besloten om een normaal programma in de toerkalender op te nemen. Dat is in principe het programma van vorig jaar. Zodra nieuwe coronamaatregelen bekend worden, worden deze gepubliceerd op de website.
Laten we hopen dat de ellende nu gauw achter de rug is en we weer veilig met elkaar kunnen fietsen. Dat zou wat zijn!