Lid worden van Toerclub Vianen

Hebt u belangstelling om lid te worden van Toerclub Vianen dan kunt u tweemaal en vrijblijvend op een zondag meerijden om kennis te maken met het fietsen binnen ons clubverband.
Tijdens de door de club georganiseerde tochten dragen we het clubtenue .  Een fietshelm op is vanwege de veiligheid verplicht!
Nieuwe leden kunnen de clubkleding (voor zover nog aanwezig) eenmalig en tegen sterk gereduceerde prijs aanschaffen (prijs ongeveer de helft van de vervangende kleding).

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van Toerclub Vianen (alle velden zijn verplicht in te vullen). De secretaris/penningmeester neemt daarna contact met u op voor verdere informatie en de betaling van de contributie.
Voor 2022 bedraagt de contributie € 60,00. Inschrijfgeld wordt niet in rekening gebracht.
    Opzeggen lidmaatschap:
    De afmeldingsdatum voor het  opzeggen van het lidmaatschap voor de NTFU is 31 december. Bij opzeggingen na 31/12 wordt de volledige NTFU-contributie voor het volgende kalenderjaar bij de club in rekening gebracht.
    Ben je voornemens om je lidmaatschap bij Toerclub Vianen te beēindigen, dan vraagt het bestuur je om dit voor het einde van het kalenderjaar te doen.